Olen freelance-valokuvaaja ja valokuvauksen harrastaja Helsingistä. Kuvauspalveluitani ovat:

  • kuvajournalismi
  • tapahtumakuvaus
  • henkilökuvaus
  • kuvituskuvaus
  • tuote- ja mainoskuvaus

Tapahtumakuvaus on ehkä ominta aluettani. Toinen mielenkiinnon kohteeni on puutarha, jota kuvaan kesäisin siirtolapuutarhapalstallani. Lisäksi ihmiset, miljööt ja arkkitehtuuri inspiroivat, samoin eläimet, niin luonnonvaraiset kuin lemmikitkin. Mielelläni tekisin myös tuotekuvauksia.

Valokuvausta olen harrastanut, kuten tapana on sanoa, ”aina”. Leipätyöni on muualla, virastomaailmassa, mutta kuvaaminen tuo siihen tärkeää vastapainoa. Vuosina 2018-2019 suoritin visuaalisen journalismin ja valokuvauksen opinnot HEO-kansanopistossa. Se avasi uuden näköalan valokuvaamisen maailmaan.

Puutarhakuviani on julkaistu Suomen Siirtolapuutarhaliiton ja Marjaniemen siirtolapuutarhayhdistyksen julkaisuissa, sekä Hartikka Cards & Postersin postikorttisarjana. Helsinkikuviani on julkaistu Helsingin kaupungin julkaisuissa ja purjehdus- ja matkailukuviani Frisk Bris -lehdessä ja matkailumainoksissa. Yksittäisiä kuvia on julkaistu aikakauslehdissä, kuten Kotiliedessä.

Enimmäkseen kuvailen omia projektejani mutta mielelläni otan vastaan myös toimeksiantoja. Valokuvaamiseen käytettävissäni oleva aika rajoittuu lähinnä viikonloppuihin, mutta jos olet liikkellä hyvissä ajoin, ehdin järjestämään kuvausmahdollisuuden muillekin päiville.