Olen freelance-valokuvaaja ja valokuvauksen harrastaja Helsingistä. Kuvauspalveluitani ovat:

  • kuvajournalismi
  • tapahtumakuvaus
  • henkilökuvaus
  • kuvituskuvaus
  • tuote- ja mainoskuvaus

Tapahtumakuvaus on ominta aluettani. Toinen mielenkiinnon kohteeni on puutarha, jota kuvaan kesäisin siirtolapuutarhapalstallani. Lisäksi ihmiset, miljööt, maisema- ja arkkitehtuurikuvaus inspiroivat, samoin eläimet, niin luonnonvaraiset kuin lemmikitkin. Mielelläni tekisin myös tuotekuvauksia.

Valokuvausta olen harrastanut, kuten tapana on sanoa, ”aina”. Leipätyöni on muualla, yliopistomaailmassa, mutta valokuvaaminen tuo siihen tärkeää vastapainoa. Vuosina 2018-2019 suoritin visuaalisen journalismin ja valokuvauksen opinnot HEO-kansanopistossa. Se avasi uuden näköalan valokuvauksen maailmaan.

Puutarhakuviani on julkaistu mm. siirtolapuutarhaliiton ja siirtolapuutarhayhdistysten julkaisuissa, aikakauslehdissä, kuten Kotiliedessä sekä postikorttisarjana. Helsinki-kuviani on julkaistu mm. Helsingin kaupungin julkaisuissa ja purjehdus- ja matkailukuviani Frisk Bris -lehdessä ja matkailumainoksissa.

Enimmäkseen kuvailen omia projektejani mutta mielelläni otan vastaan myös toimeksiantoja. Valokuvaamiseen käytettävissäni oleva aika rajoittuu lähinnä viikonloppuihin, mutta jos olet liikkellä hyvissä ajoin, ehdin järjestämään kuvausmahdollisuuden muillekin päiville. Ota yhteyttä, niin koitetaan löytää teille sopiva ratkaisu!

Ystävällisin terveisin,